April 4, 2012

Aktiviti pada hari cuti :)

assalamualaikum..


selamat pagi ! aku tak keje hari ni. tetiba perut aku meragam. hmm. so, tade mood nak g keje. haha. bila dah tak keje, sume pun aku boleh buat kat rumah ni :) seriously perut aku sakit. bangun2 je dah sakit :'( 


#Aktiviti 1
nak pergi HKSBP National kat START, Ipoh ! nak tgk DYNAMITES ! dah janji ngan lek nak pergi sama2 :) insyaallah diizinkan. benda ni start akhir bulan 5, so kalau nak cari keje betul2, kena start lps tarikh HKSBP habis laaa. kalau tidak mmg aku tak pergi la. nnti tak dpt cuti ! wahaha. mujur cuti lama lagi. insyaallah masuk degree bulan 9. sempat lagi nak kerja n kmpul duit. insyaallah :)


#Aktiviti 2
21 April ni aku pegi STF ! wuhuuu. gather ngan DYNAMITES :) hopefully aku dapatlah jumpa my CONTENDERS yg dah lama terpisah :') tujuan dtg sana : past DYNAMITES will having friendly games with current DYNAMITES :) oh dah lama tak main dgn mereka. hihi. memandangkan tak lama lagi dorang nak pegi national and dorang tak involved dlm HKSBP zon, kenalah buat byk friendly games. apa2 pun, STF ! wait for meee. 


#Aktiviti 3
lps HKSBP habis, aku nak cari keje ! kat mana ? hmm. not sure yet. dah janji ngan hnnh nak keje sama2 :) tapi tggu dia hbs final PASUM. hnnh, can we find our job after aku balik dr Ipoh ? hihi. nak kumpul duit byk2 :) insyaallah.




p/s : ada orang ckp KOREA tak sehebat ape yang kita tgk kat drama and tv. hanya 10% sahaja yang betul berdasarkan apa yang kita lihat. betulkah ? 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...