April 30, 2012

The Avengers

assalamualaikum..

now dah pukul 2.20 pg. berjaga semata-mata nk tgk MU. mama, ayah n taufiq pun berjaga. haha. mmg satu family semangat MU :) oh yeee, ckgu suhaifah is at my house right now ! unbelievable ? oh please believe it. hehe. dia dtg sini and stay for one night kat rumah aku :) esok nak beronggeng ngan dia :D 

mlm tadi tgk The Avengers kat Alamanda ngan dhanie, emir, faqrul and hisham. tiket pukul 6.45 tp kitaorg masuk lewat sejam. haha. agak rugilah disitu ye. dhanie balik keje lmbt plak tetiba n gerak dr kjg pun pukul 6.30 ptg. mmg lmbt ah smpai kan ? smpai2 je terus jumpa kerat :) tp sekejap je :'( tak puas n aku hope dpt jumpa dia esok. kitaorg masuk cinema lps semayang maghrib n phmlah ak sikit2 cerita tu tp mcm tak puas sgt :(


cerita ni hbs dlm pukul 9 and lps tu terus serbu MPH sbb nak hbskan voucher aku yg ada lg 50 ni. kalau burn syg plak kan. kerajaan bg tuu. mana boleh sia-sia kan :) aku belanja dhanie note book. hihi. kat MPH mmg gila ramai ah smpai nak beratur tu panjang berjelaaaa. keluar MPH dah pukul 10 =='. perut tak isi lagi since tgh gari td. mmg lapar gilaa n mama pesan suruh makan dulu before balik rumah sbb mama tak masak. haha. *mama penat shopping baju raya kat Jalan Tar*

last things i bought using 1 Malaysia's voucher :)

all along the road dhanie yg drive. mmg aku salute ah dia. brani seyh drive kereta manual pergi Alamanda. aku pun tak sampai lg even aku dpt lesen dulu drpd dia. haha. aku mmg penakut :( sampai kajang, kitaorg g mkn kat Malee Tomyam sebelah shell kajang. aku order mihun tomyam. sedapppp :) sian emir order dia tak sampai n aku bglah dia sikit tomyam. hihi. btw, thanks dhanie blanje aku :D sampai rumah pukul 11.15 pm. alhamdulillah had fun with my friends :D 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...