April 1, 2012

Introduction post

assalamualaikum..


Alhamdulillah ada blog baru. bahaha. blog lama dah pupus. wahahaha. dah berhabuk gila blog tu. heshhh. kesian dia tp apakan daya aku terpaksa delete jugak ! rasa mcm tak best bila nak update balik blog yang dah lama kena tinggal. bukan sengaja tinggal okay. ada reason :) 


esok dah start keje. just keje kat office kawasan perumahan aku ni je. key in data penduduk. almaklumlah, ayah aku tuan besar kat perumahan ni. haha. so, as anak tuan besar yg dah hbs asasi n menganggur, aku mengambil peluang yg diberi oleh ayahku untuk bekerja dan berkhidmat untuk penduduk sekalian. acewahh. haha. walaupun kerja tu agak bosan, aku ikhlaskan diri semata-mata nak duit gaji ! of course lah kan. sape yg taknk duit hasil titik peluh sendiri even just duduk dlm bilik yg ber-aircond. hihi. keje ni pun sementara je. dorg bg limit time untuk siapkan keje and dptlah gaji :)




p/s : aku kemaruk nak tgk wayangggggg ! anyone nk belanja ? weekends lah tapi. hihi



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...