April 29, 2012

penat tak hilang, berjalan lagi

assalamualaikum..


weekends ni mmg aku sibuk berjalan sana-sini. hee. mmg penat tapi seronok :D alhamdulillah aku still boleh mengisi masa lapang dgn perkara yang berfaedah. penat semalam tak hbs lagi and hari ni pun berjalan lagi. weeee. mula2 hntr aiman balik asrama dia kat bangi then sampai rumah je terus siap2 g melaka pulak.


Amirul Aiman Norazmi :)




last minute plan nk g melaka. mama nak jumpa atuk, nenek n uncle yg hantar maksu balik melaka kat UITM bandaraya. mujurlah melaka tu tak jauh sgt. ayah masa drive kat hiway dah ngantuk. aku nak drive tp ayah tak bg. ape kejadah ? ape guna aku amik lesen ? wuwuwuw. nak nangis. hmm. alhamdulillah sampai jugak kat melaka. hihi. lepas asar, kitaorg g piknik kat tepi sungai yg ada cruise tu. banyak bot lalu n tgk kitaorg piknik. haha. buat muka bodoh jelah kan mkn kat situ.


pemain cilik Malaysia :D

:3

p/s : aku dah biasa kena condemn mcm ni. dah sebati :'(



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...