April 2, 2012

Pengalaman bekerja

assalamualaikum..


hari ni hari ketiga aku bekerja kat office apartment aku ni. simple2 je keje. just nak gain experience and tlg key in data penduduk. almaklumlah ayah aku AJK tertinggi kat apartment ni. hihi. agak bosanlah keje ni and ngantuk ! asyik buat keje sama je mana tak ngantuk kan. dah lah duduk dalam bilik yang ber-aircond and kerusi empuk and boleh gerak2. haha.


tadi puan azlina and kak ape tah nama dia. aku lupa. hihi. dorg tade kat office lps lunch hour. dorg pegi klinik. so, tggllah aku dgn abag wan je kat office tuh. hihi. aku ni dah lah pemalu and susah nak ckp kalau org lain tak start dulu =='. aku ni pemalu yg tak berkira tempat. abg wan baik, boleh thn hensem tpppppp........ dia smoking laaaa :( erm. TAK SUKA ! 


alhamdulillah keje aku hari ni went smoothly even kadang2 tu terlelap. haha. hope dpt siap cpt and dpt duit cpt. nak tgk wayangggggggg ! hani and shaz dah ajak aku kuar but aku busy dgn keje on weekdays. maybe weekends can. sorry ye guys cannot accompany korg tuk bershopping. lg pun duit aku ngah pokai ni. so, kena lah kerja tuk dptkan duit ! insyaallah :)




p/s : i miss my old buddies :') shaz, hani, faez, amim, emir, anwar, faqrul and yang lain. aku tak igt nama sorg2. hahaha. GOOD NIGHT GUYS <3



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...