May 6, 2012

Port Dickson :)

assalamualaikum..


hari jumaat lepas n semalam pergi PD untuk family day unit keselamatan SYABAS. sebenarnya kita dijemput oleh auntie kaushar. hehe. teman dia ngan uncle wan. dah lama tak pergi sana so masa kat PD haritu mmg seronok la even tak knl semua org. haha.


oh ye mcm biasa aku mmg snap gambar byk gila guna ipad aku ni haa. hahaha. mostly gambar aku lah kan :p anyway mmg enjoy la. thanks auntie n uncle wan yg ajak kita g sana :) yg syok nye aku naik banana boat weh for the first time. haha. 3 kali tau jatuh dlm air. mmg syiokkkk :D

me with auntie kaushar :D

Port Dickson :3

sunset :)

:)

promote PD. haha

banana boat :D syiokkk

with the beloved auntie and uncle :D


p/s : nak naik banana boat lagi ! tapi taknk duduk khemah lagi bila time hujan ! hihi

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...