July 17, 2013

Selesai di Pejabat Pos :)

Assalamualaikum

Alhamdulillah selesai tugas untuk harini. Tadi pergi Pejabat Pos Bangi dengan ayah. Biasalah nak uruskan hal bisnes baju UTM ni. hihi. Kita tolong-tolong kawan je. Sambutan menggalakkan lah jugak even aku baru start2 bisenes baju ni kan. Dapatlah sikit hasil untung jualan baju ni. Thank you ayah sebab sanggup tolong kakak balut baju semua tu pastu teman pergi pejabat pos. You are the best ayah. Love you hihi :)

Pagi tadi macam biasa sahur dengan strawberry oreo shake. Alhamdulillah sampai sekarang tak rasa lapar and sihat bertenaga. Cuma pening2 sikit sebab masalah rabun ketika memandu. Hmm aku rasa power aku ni dah naikand nak kena tukat cermin mata baru. InshaaAllah nak dekat naik sem nnti aku tukar. Tunggu SALE kat Focus Point ni. hihi.

Ada berita gembira ! yeayyy hihi. Auntie Liza nak order Start Now Pack Herbalife which is contain of F1 shake, Teamix and F3 protein. Alhamdulillah and bersyukur sangat :) Frankly speaking this is my first order from customer. Lagi semangat nak promote kat orang ramai ni. Tadi pun bagi flyers kat kawan2 office ayah kat apartment ni. Hope dapat sambutan baik drpd dorang. Aminn.

p/s : petang ni nak lawat Naim kat Hospital Kajang. Dia kena tahan kat wad sebab demam denggi. #PrayForNaim

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...