July 16, 2013

Welcome Backkkkkkk !

Assalamualaikum :D

Eksaited pulak dah start blogging balik since cuti sem ni kan. Yelah bosan duduk rumah taktau nak buat apa selain baca buku fixi. hihi. Actually ni tengah mcm kekok sikit sebab dah lama tinggal dunia blog. Dulu dulu rajinlah gak update blog bagai semua tu. Since ada masa tu banyak sangat komitmen, terus tinggal blog mcm tu je. sedih haha. So now nak start and aktif balik berblogging :)

Alhamdulillah harini dah hari yang ke-7 kita berpuasa. So far setakat ni saya baru ponteng puasa sehari. Bukan sengaja ponteng okay. Okay nak share sikit pengalaman saya berpuasa setakat ni dengan nutrisi pemakanan yang terhebat which is HERBALIFE. Tahun ni adalah tahun yang pertama saya berpuasa dengan Herbalife since saya start consume produk ni  a few days before Ramadhan. Alhamdulillah saya tergerak hati nak consume produk ni selepas saya nampak perubahan yang berlaku pada kawan saya sendiri. Since tu saya decide nak consume Herbalife. Thanks Haziqah sbb sanggup jadi wellness coach saya sepanjang saya consume produk Herbalife ni.

Sepanjang berpuasa ni memang saya rasa lain sangat dari segi energy dlm diri saya. Pada waktu sahur, saya bersahur dengan shake Herbalife. Saya akan blend shake strawberry or chocolate dengan oat/pisang. Memang sedap saya cakap and family saya pun suka. Mak saya pun tak payah susah pikir nak masak apa untuk sahur sebab kini kami bersahur dengan shake, tamar and air masak sahaja. Alhamdulillah sangat bertenaga dan tahan lapar sehingga berbuka. Untuk berbuka puasa pula, kami akan berbuka dengan shake, tamar and air masak juga di samping sedikit kuih muih. Selepas tarawih, barulah kami akan menjamu makanan lain. Simple kan ? hihi. The best action and solution for Ramadhan for my family :)

InshaaAllah saya sekeluarga akan terus berpuasa dengan Herbalife dan akan konsisten mengamalkan nutrisi sihat ini :) Nutrition for a better life. Selamat berpuasa !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...